Fondī ar tomātiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Fondī ar tomātiem – pasniedz ar itāliešu maizi ciabatu vai ciabatu ar sīpolu garšu.

Sviestu izkausē fondī traukā. Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, ķiploku, cep maisot 2 minūtes. Pievieno tomātus un masu uzvāra.

Sieru sajauc ar kukurūzas miltiem, pievieno tomātu masai un maisa, līdz siers izkūst.

Pakāpeniski pievieno pienu, tad oregano un sīpolu sāli. Kad fondī uzvārās, pasniedz galdā.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form