Fondī ar tomātiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
15 g
15 g sviests
sviests
59 g
59 g šampinjoni
šampinjoni
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
225 g
225 g konservēti tomāti
konservēti tomāti
225 g
225 g rīvēts fontina siers
rīvēts fontina siers
1 ĒK
1 ĒK kukurūzas vai kartupeļu milti
kukurūzas vai kartupeļu milti
170 g
170 g koncentrēts piens
koncentrēts piens
0.5 TK
0.5 TK sīpolu sāls
sīpolu sāls
0.5 TK
0.5 TK kaltēts origano
kaltēts origano
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Fondī
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Fondī ar tomātiem – pasniedz ar itāliešu maizi ciabatu vai ciabatu ar sīpolu garšu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu izkausē fondī traukā. Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, ķiploku, cep maisot 2 minūtes. Pievieno tomātus un masu uzvāra.

    Sieru sajauc ar kukurūzas miltiem, pievieno tomātu masai un maisa, līdz siers izkūst.

    Pakāpeniski pievieno pienu, tad oregano un sīpolu sāli. Kad fondī uzvārās, pasniedz galdā.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form