Foto: Shutterstock
Fondī ar tomātiem – pasniedz ar itāliešu maizi ciabatu vai ciabatu ar sīpolu garšu.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
15 gsviests59 gšampinjoni1 gab.ķiploka daiviņa225 gkonservēti tomāti225 grīvēts fontina siers1 ĒKkukurūzas vai kartupeļu milti170 gkoncentrēts piens0.5 TKsīpolu sāls0.5 TKkaltēts origano

Sagatavošana

1

Sviestu izkausē fondī traukā. Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, ķiploku, cep maisot 2 minūtes. Pievieno tomātus un masu uzvāra.

2

Sieru sajauc ar kukurūzas miltiem, pievieno tomātu masai un maisa, līdz siers izkūst.

3

Pakāpeniski pievieno pienu, tad oregano un sīpolu sāli. Kad fondī uzvārās, pasniedz galdā.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!