Foreles steiks garšvielās
Foto: Shutterstock
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Foreles steiks garšvielās īpašai pusdienu maltītei.

Sagriez steiku gabalos, pārkaisa ar sāli, citronpipariem, bezsāls anniņu un citronu sulu.

Steikus saliek vienu uz otra, lai mazliet savelkas. Cep cepeškrāsnī vai uz grilla, ietinot folijā vai cepamajā papīrā, vai uz parastās pannas, apdepot sviestā aptuveni 1-2 minūtes no abām pusēm.

Iesūtīja: vinčiks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form