Foto: Publicitātes foto
Uzņemot ciemiņus, ir ierasts tos pacienāt ar kādiem gardumiem, un reizēm dzīves ātrais temps mums liek izvēlēties jau gatavas uzkodas, kas lielākoties nav veselīgas un vērtīgas. "Rimi" šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka pagatavot vērtīgām uzturvielām bagātas foreļmaizītes ar avokado krēmu.
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

rudzu maize gurķis forele, viegli sālīta dilles sāls cukurs AVOKADO KRĒMAM:1 ĒKsojas mērce ar samazinātu sāls saturu0.5 TKigvera sakne, nomizota un sarīvēta0.5 TKķiploks, sakapāts1 TKlaima sula1 šķipsnačili pipars, sakapāts1 TKmango biezenis

Sagatavošana

1

Lai iesālītu foreles fileju, nepieciešams tikai sāls un cukurs, tāpēc šī ir jūsu iespēja pašiem atrast savu vislabāko recepti salduma un sāls balansam.

2

Kad zivs iesālīta, atstāj to uz nakti ledusskapī, no rīta noskalo lieko sāli un sagriež fileju.

3

Pagatavo avokado krēmu, savienojot visas sastāvdaļas un samaļot krēmā. Sagriež gurķi plānās ripiņās. Kārto maizītes ar krēmu, foreli un gurķi, virspusē uzliekot dilles.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!