40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirbis svaigs ingvers garšvielas kausētais siers
Sagatavošana
1
Sagriež ķirbi mazos gabaliņos un liek ūdenī vārīties. Ūdens katlā tā nedaudz, lai nosedz ķirbjus.
2
Pieliek klāt svaigu ingvera sakni (tas šīs zupas sāls), kaut kādu garšvielu miksli, piemēram Anniņas bez sāls sauso maisījumu.
3
Visu nedaudz vāra, kamēr ķirbis mīksts.
4
Nobeigumā visu sablenderē.
5
Pievieno kausēto sieru, bet var skābu krējumu, saldu krējumu, sviestu (kas kuram garšo).
6
Lielākā problēma, ka tas ingvers ne vienmēr ir mājās un blenderēšana. Es, piemēram, ingvera sakni ņemu āra pirms blenderēšanas, jo, man šķiet, ka citādi pārāk spēcīga garša sanāk.
7
Šī zupa ir tieši drēgniem, vēsiem rudens vakariem un ziemā. Labi sasilda, eksotiska garša.
Iesūtīja: oga-poga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit