Forša un vienkārša ķirbju biezeņzupa
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Drēgniem, vēsiem rudens vakariem un ziemai sildoša, forša un vienkārša ķirbju biezeņzupa.

Sagriež ķirbi mazos gabaliņos un liek ūdenī vārīties. Ūdens katlā tā nedaudz, lai nosedz ķirbjus.

Pieliek klāt svaigu ingvera sakni (tas šīs zupas sāls), kaut kādu garšvielu miksli, piemēram Anniņas bez sāls sauso maisījumu.

Visu nedaudz vāra, kamēr ķirbis mīksts.

Nobeigumā visu sablenderē.

Pievieno kausēto sieru, bet var skābu krējumu, saldu krējumu, sviestu (kas kuram garšo).

Lielākā problēma, ka tas ingvers ne vienmēr ir mājās un blenderēšana. Es, piemēram, ingvera sakni ņemu āra pirms blenderēšanas, jo, man šķiet, ka citādi pārāk spēcīga garša sanāk.

Šī zupa ir tieši drēgniem, vēsiem rudens vakariem un ziemā. Labi sasilda, eksotiska garša.

Iesūtīja: oga-poga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form