30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.siļku fileja piens vai tēja2 šķēlesbaltmaize2 gab.olas1 gab.sīpoli1 gab.āboli (Antonovka)100 gsviests, mīksts sāls cukurs pēc garšasetiķis 9%
Sagatavošana
1
Siļķu fileja tiek labi izmalta.
2
Pie samaltās siļķes masas piemaļ baltmaizi, nomizotu sīpolu, nomizotu ābolu un vārītu olu dzeltenumus, pusi olu baltumu.
3
Pievieno sāli, cukuru, piparus, etiķi un visu samaisa. Ja vēlas, var pievienot arī kapātus zaļumus.
4
Atlikušos olbaltumus, ja vēlas, var sakapāt vai sarīvēt uz rupjās rīves un izmantot garnēšanai.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit