Foto recepte: cepumi 'Šampinjoni'
Foto: Publicitātes foto
4.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g mīksts sviests
mīksts sviests
1
1 ola
ola
100 g
100 g pūdercukurs
pūdercukurs
1 glāze
1 glāze kukurūzas ciete
kukurūzas ciete
180 g
180 g milti
milti
12 g
12 g cepamais pulveris
cepamais pulveris
2 ĒK
2 ĒK kakao
kakao
  • Latvijas svētku receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Kad sēņošanas sezona beigusies, sēņu tēma turpinās virtuvē, gatavojot viltotos šampinjonus. Pavisam vienkāršu cepumiņu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mīkstu sviestu, olu un pūdercukuru sakuļ viendabīgā masā.

    Pievieno cieti, miltus un cepamo pulveri.

    Foto recepte: cepumi 'Šampinjoni'
    Foto: Veronika Ļevša

    Sāk mīcīt mīklu ar rokām, līdz mīkla kļūst elastīga un nelīp pie rokām.

    Foto recepte: cepumi 'Šampinjoni'
    Foto: Veronika Ļevša

    Veido bumbiņas un liek uz cepamās plāts.

    Plastmasas pudeles galu, kam noskrūvēts korķītis vai no pudeles noņemtā korķīša galu ieliek kakao un tad iespiež bumbiņās, veidojot "šampinjonu" kātiņus.

    Foto recepte: cepumi 'Šampinjoni'
    Foto: Veronika Ļevša
    Foto recepte: cepumi 'Šampinjoni'
    Foto: Veronika Ļevša

    Cep, iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form