Foto: Publicitātes foto

Kad sēņošanas sezona beigusies, sēņu tēma turpinās virtuvē, gatavojot viltotos šampinjonus. Pavisam vienkāršu cepumiņu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gmīksts sviests1 ola100 gpūdercukurs1 glāzekukurūzas ciete180 gmilti12 gcepamais pulveris2 ĒKkakao

Sagatavošana

1

Mīkstu sviestu, olu un pūdercukuru sakuļ viendabīgā masā.

2

Pievieno cieti, miltus un cepamo pulveri.

3

Sāk mīcīt mīklu ar rokām, līdz mīkla kļūst elastīga un nelīp pie rokām.

4

Veido bumbiņas un liek uz cepamās plāts.

5

Plastmasas pudeles galu, kam noskrūvēts korķītis vai no pudeles noņemtā korķīša galu ieliek kakao un tad iespiež bumbiņās, veidojot "šampinjonu" kātiņus.

6

Cep, iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!