
Kad sēņošanas sezona beigusies, sēņu tēma turpinās virtuvē, gatavojot viltotos šampinjonus. Pavisam vienkāršu cepumiņu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Mīkstu sviestu, olu un pūdercukuru sakuļ viendabīgā masā.
Pievieno cieti, miltus un cepamo pulveri.

Sāk mīcīt mīklu ar rokām, līdz mīkla kļūst elastīga un nelīp pie rokām.

Veido bumbiņas un liek uz cepamās plāts.
Plastmasas pudeles galu, kam noskrūvēts korķītis vai no pudeles noņemtā korķīša galu ieliek kakao un tad iespiež bumbiņās, veidojot "šampinjonu" kātiņus.


Cep, iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.
Lai labi garšo!
Comment Form

