Foto recepte: Fiksās rabarbermaizītes
Foto: Zane Eniņa
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 rabarberu bunte
rabarberu bunte
1 gab.
1 gab. saldēta kārtainā mīkla
saldēta kārtainā mīkla
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas saldētas meža zemenes
saldētas meža zemenes
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Zane Eniņa, ceļotāja un rakstniece (tikko iznākusi Zanes jaunākā grāmata "Uz Aļasku un atpakaļ"), atgriežoties no tuvākiem un tālākiem ceļojumiem zina: ja ledusskapī nekā diža nav, tad dārzā un saldētavā noteikti kaut kas atradīsies! Lūk, kāda ir Zanes recepte ātri uzburamām rabarberu maizītēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kad ledusskapī nekā nav... izņem no saldētavas kārtaino mīklu, saplūc dārzā bunti rabarberus, sagriež un saldina ar saldētām meža zemenēm ar cukuru (vasara nāk, bet saldētava, kā parasti, pilna). Fikss un fērtigs, kā sacīt jāsaka. Cep 20 min 190 grādos.

    Foto recepte: Fiksās rabarbermaizītes
    Foto: Zane Eniņa
    Foto recepte: Fiksās rabarbermaizītes
    Foto: Zane Eniņa
    Foto recepte: Fiksās rabarbermaizītes
    Foto: Zane Eniņa

    Lai garšīgs rabarberu laiks!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form