Foto: Shutterstock
Pīlādžu raža šogad padevusies visai branga - kociņi tā vien līkst no ogu smaguma, tādēļ lieti noderēs mūsu lasītājas Antras Kalnciemas iesūtītā aromātiskā pīlādžu ievārījuma recepte.
50Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

pīlādži pēc garšascukurs

Sagatavošana

1

Pīlādžogas nomazgā, atdala no zariem un sasaldē, lai pazūd rūgtums.

2

Pēc diennakts sasalušās ogas liek katlā un uzvāra, piebēr cukuru (to liek daudz mazāk nekā ogas), un atkal uzvāra.

3

Ja vēlas, lai ievārījumā ir ogas, tad to var jau pildīt burkās, bet, ja vēlas, lai masa ir viendabīga, tad to sablendē un atkal uzvāra. Verdošu ievārījumu pilda burkās un aizvāko, pārpalikumu ēd ar svaigi ceptu maizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!