Foto recepte: gardie mājas belaši soli pa solim
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sekojot šīs receptes norādījumiem, pagatavot belašus mājās būs tīrais nieks. Turklāt sulīgā mīklas apvalciņa pildījumā varēsi salikt tik daudz gaļas, cik vienmēr esi vēlējies. Recepti iesaka mūsu lasītāja Svetlana Kirillova.

Gatavo mīklu. Raugam pieliek klāt mazliet cukuru un siltu ūdeni, samaisa un ļauj pāris minūtes uzrūgt.

Siltā pienā ber sāli,cukuru un mazliet miltus – samaisa, pēc tam iemaisa sakultu olu ar majonēzi un eļļu. Liek klāt pārējos miltus un mīca.

Kad mīkla ir izmīcīta, ļauj tai siltā vietā uzrūgt apmēram pusstundu.

Gatavo pildījumu. Gaļai pievieno sasmalcinātu sīpolu, sāli un piparus.

Sadala mīklu bumbiņās, tad izrullē no bumbiņām plakanus placenīšus. Katra plāceņa vidū ieklāj pildījumu, maliņas aizloka ciet, atstājot vidū nelielu caurumiņu.

Cep lielā eļļas daudzumā uz mazas uguns apmēram 4-5 minūtes no katras puses, liekot belašus eļļā ar caurumiņu uz leju.

Izceļ gatavos belašus no pannas, liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli, lai notecinātu lieko eļļu.

Ēd siltus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form