
"Mazliet citādas karbonādes – ar ceptiem sīpoliem, rīvētiem kartupeļiem un bagātīgu ķiploku mērces kārtu. Tās izdodas ļoti sulīgas un teju vai kūst mutē! Pateicoties īpaši sātīgajām sastāvdaļām, šīs karbonādes īpaši novērtēs stiprais dzimums," teic mūsu lasītāja Inese Libeķe, iesakot pārbaudītu recepti.
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
Pannā apcep gredzenos sagrieztus sīpolus, līdz tie ir zeltaini. Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Krējumu bļodiņā samaisa ar majonēzi un caur spiedi izpiestiem ķiplokiem.
Gaļu sagriež šķēlēs un izklapē, liek uz plāts vienā kārtā, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Pārziež ar tomātu mērci, virsū liek ceptos sīpolus.

Tad liek sarīvētos kartupeļus.

Visu pārklāj ar bagātīgu ķiploku mērces kārtu.

Cep krāsnī, līdz karbonādes kļuvušas zeltainas.

Pasniedz ar svaigiem salātiem.
Lai labi garšo!