Foto recepte: pannā cepti kabaču čebureki ar maltās gaļas pildījumu
Foto: Veronika Ļevša
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 nelieli kabači (kopā ap 400 g)
nelieli kabači (kopā ap 400 g)
1
1 ola
ola
3 ĒK
3 ĒK skābs krējums
skābs krējums
7 ĒK
7 ĒK milti
milti
100 ml
100 ml kefīrs
kefīrs
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
PILDĪJUMAM
150 g
150 g maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 neliels sīpols
neliels sīpols
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Dārzeņu ēdieni
  • Karstās uzkodas
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Šādā veidā gatavotus kabačus tu vēl nebūsi ēdis! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sākumā pannā apcep malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu, pievieno sāli, piparus un iemaisa, noņem pildījuma masu no pannas.

    Sarīvē kabačus uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

    Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu sakarsē eļļu.

    Liek pannā sagatavoto kabaču mīklu un izlīdzina plānā kārtā. Apcep zeltaini brūnu, tad vienā malā liek malto gaļu, noklājot aptuveni pusi mīklas apļa.

    Uzmanīgi pārklāj pildījumam pāri otro pusi un, piespiežot ar dakšu, salipina kopā čebureka maliņas, lai tās nevērtos vaļā.

    Prātīgi apgriež čebureku uz vēl neapcepto pusi un turpina cept tālāk līdz zeltainam brūnumam. Tad noņem no pannas un cep nākamo, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

    Pasniedz ar skābu krējumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form