Foto recepte: pannā cepti kabaču čebureki ar maltās gaļas pildījumu
Foto: Veronika Ļevša

Šādā veidā gatavotus kabačus tu vēl nebūsi ēdis! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sākumā pannā apcep malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu, pievieno sāli, piparus un iemaisa, noņem pildījuma masu no pannas.

Sarīvē kabačus uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu sakarsē eļļu.

Liek pannā sagatavoto kabaču mīklu un izlīdzina plānā kārtā. Apcep zeltaini brūnu, tad vienā malā liek malto gaļu, noklājot aptuveni pusi mīklas apļa.

Uzmanīgi pārklāj pildījumam pāri otro pusi un, piespiežot ar dakšu, salipina kopā čebureka maliņas, lai tās nevērtos vaļā.

Prātīgi apgriež čebureku uz vēl neapcepto pusi un turpina cept tālāk līdz zeltainam brūnumam. Tad noņem no pannas un cep nākamo, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form