Foto: Veronika Ļevša

Šādā veidā gatavotus kabačus tu vēl nebūsi ēdis! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 nelieli kabači (kopā ap 400 g)1 ola3 ĒKskābs krējums7 ĒKmilti100 mlkefīrs pēc garšassāls un malti melnie pipari eļļa cepšanai PILDĪJUMAM:150 gmaltā gaļa1 neliels sīpols pēc garšassāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Sākumā pannā apcep malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu, pievieno sāli, piparus un iemaisa, noņem pildījuma masu no pannas.

2

Sarīvē kabačus uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

3

Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu sakarsē eļļu.

4

Liek pannā sagatavoto kabaču mīklu un izlīdzina plānā kārtā. Apcep zeltaini brūnu, tad vienā malā liek malto gaļu, noklājot aptuveni pusi mīklas apļa.

5

Uzmanīgi pārklāj pildījumam pāri otro pusi un, piespiežot ar dakšu, salipina kopā čebureka maliņas, lai tās nevērtos vaļā.

6

Prātīgi apgriež čebureku uz vēl neapcepto pusi un turpina cept tālāk līdz zeltainam brūnumam. Tad noņem no pannas un cep nākamo, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

7

Pasniedz ar skābu krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!