Foto recepte: Piparkūku un mandarīnu siera kūka bez cepšanas
Foto: Publicitātes foto
2.9091 11
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
Laiks būt radošam
Laiks būt radošam
KŪKAS PAMATNEI
200 g
200 g piparkūkas
piparkūkas
150 g
150 g sviests
sviests
7-8
7-8 mandarīni
mandarīni
KRĒMAM
450 g
450 g bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
250 g
250 g saldais krējums
saldais krējums
2
2 paciņas "Dr. Oetker" kanēļa cukura
paciņas "Dr. Oetker" kanēļa cukura
1/2
1/2 paciņa "Dr. Oetker" želatīna
paciņa "Dr. Oetker" želatīna
DEKORAM
pēc garšas
pēc garšas "Dr. Oetker" cukura pērlītes zelta krāsā
"Dr. Oetker" cukura pērlītes zelta krāsā
 
piparkūkas
piparkūkas
 
iepakojums "Dr. Oetker" persiku želejas
iepakojums "Dr. Oetker" persiku želejas
400 ml
400 ml ūdens
ūdens
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Bez kā nav iedomājams Ziemassvētku gaidīšanas laiks? Protams, ka bez piparkūkām un mandarīniem. Lai dzīve būtu vēl saldāka, noslēp madarīnu daiviņas zem gaisīgas krēmsiera pildījuma "segas", bet piparkūkas - zem zelta pērlītēs mirguļojošas želejas kārtiņas. Pasaka, ne kūka!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izklāj kūkas veidni ar cepamo papīru. Nomizo mandarīnus, sadala daiviņās.

    Gatavo kūkas pamatni. Piparkūkas ar sviestu sablendē viendabīgā masā.

    Sviesta un piparkūku masu liek kūkas formā un izlīdzina, ar karoti cieši piespiežot pie pamatnes. Pamatni pārklāj ar mandarīnu daiviņām. Liek veidni ledusskapī atdzesēt.

    Gatavo kūkas pildījumu. Želatīnu pārlej ar 1/2 glāzi vēsa ūdens. Lielā traukā krēmsieru sakuļ ar kanēļa cukuru. Uzbriedināto želatīnu karsta ūdens peldē izkausē un ieputo krēmsiera masā. Saldo krējumu sakuļ stingrās putās, iecilā krēmsiera masā.

    Pildījumu liek kūkas formā virs mandarīnu daiviņām un izlīdzina ar silikona lāpstiņu vai karotes gludo pusi. Liek veidni ledusskapī uz 20 minūtēm.

    Pa to laiku pagatavo želeju, sekojot norādījumiem uz iepakojuma, un atdzesē līdz istabas temperatūrai.

    Kūkas pildījumu dekorē ar piparkūkām, cukura pērlītēm, pārlej ar želeju un liek ledusskapī uz pāris stundām.

    Foto recepte: Piparkūku un mandarīnu siera kūka bez cepšanas
    Foto: Publicitātes attēli

    Griež šķēlēs un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form