
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. kabacis
kabacis1 kg
1 kg vistas šķiņķīši
vistas šķiņķīši1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari pēc garšas
pēc garšas garšvielas un garšaugi
garšvielas un garšaugiTikai trīs sastāvdaļas, enerģiska gaļas izklapēšana, cepšana ar mīlestību – un sulīgas vistas gaļas kotletes ir gatavas. Recepti iesaka Aina no "Facebook" lapas "Aina Gatavo".
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Samaļ vistas gaļu, sīpolu un nomizotu kabaci.

Pievieno sāli, piparus. Es pievienoju klāt vēl persilādi.

Gaļas masu mīca un ik pa laikam labi izdauza gar bļodas malu. Paņem rokās un enerģiski met atpakaļ bļodā.

Veido kotletes. Pirms veido, rokās atkal var to gaļas masu vēlreiz izdauzīt.
Liek pannā cepties. Uz straujas liesmas apcep no abām pusēm apmēram 30 - 40 sekundes, tad samazina liesmu un kādas 7 minūtes sautē zem vāka. Var arī pēc straujas apcepšanas, turpināt cept cepeškrāsnī. 120 grādos apmēram 20 minūtes.

Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Tags
Kotletes Kabacis Vistas šķiņķīši Sīpols Garšvielas un garšaugi Pipari Sāls Gaļas ēdieni Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas vidēji
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.