Foto recepte: uz ugunskura vārīta soļanka ar četru veidu gaļām
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lielajā katlā jeb kazanā uz ugunskura vārīta soļanka "pa vienkāršo" - kuplākam ēdāju pulkam. Recepti iesaka mūsu lasītājs Uldis Grinbergs.

Sastāvdaļas paredzētas 22 l katlam.

Sakarsētā katlā liek visu četru veidu gaļu un maisot apcep.

Pievieno sīpolus, ķiplokus, burkānus un apmaisot cep vēl 5–7 minūtes.

Pieliek tomātu pastu un apmaisot cep vēl 3–4 minūtes. Lai nesabojātu zupas garšu, pastu nedrīkst aizstāt ar kečupu!

Liek klāt kartupeļus, lauru lapas, cukuru (tas nepieciešams, lai sabalansētu skābumu), paprikas pulveri un piparus. Sāli klāt neliek, jo gaļa, desas un marinētie gurķi jau tā ir gana sāļi. Pielej ūdeni un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti.

Beigās pieliek marinētos gurķus (ātrāk nedrīkst, jo skābā vidē neizvārās kartupeļi) un pielej arī burciņā palikušo gurķu marinādi. Karsē vēl 10–15 minūtes.

Lej zupu bļodās, pievieno citrona šķēlītes, olīvas, zaļumus un skābu krējumu pēc garšas.

::!recepte:

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form