Foto recepte: viltotās karbonādes no maltās gaļas
Foto: Privātais arhīvs
2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
maltā gaļa
maltā gaļa
 
sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
milti panēšanai
milti panēšanai
 
olas panēšanai
olas panēšanai
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Karbonādes un kotletes, bez šaubām, ir latviešu iecienītākie gaļas ēdieni. Nez, kas sanāktu, apvienojot abus šos labumus vienā ēdienā? Sulīgas un gardas viltotās karbonādes no maltās gaļas! Recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un samīca viendabīgu masu. Sīpolu un ķiplokus pievienot nevajadzētu, jo tad rezultātā sanāks kas līdzīgs kotletēm.

    Olas sakuļ. Miltus ieber bļodiņā.

    Foto recepte: viltotās karbonādes no maltās gaļas
    Foto: Privātais arhīvs

    Malto gaļu sadala aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un starp samitrinātām plaukstām saplacina, veidojot karbonāžu formu.

    Foto recepte: viltotās karbonādes no maltās gaļas
    Foto: Privātais arhīvs

    Pannā uzkarsē eļļu. Sagatavotās "karbonādes" uzmanīgi apviļā miltos, tad olā un liek cepties, apcepot zeltainas no abām pusēm.

    Foto recepte: viltotās karbonādes no maltās gaļas
    Foto: Privātais arhīvs

    Pasniedz ar salātiem, katupeļu biezputru vai citām piedevām pēc izvēles.

    Foto recepte: viltotās karbonādes no maltās gaļas
    Foto: Privātais arhīvs

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form