Foto: Mārīte Gatavo

Nav noslēpums, ka daudzi uzskata, ka salāti nu patiesi ir garlaicīga pusdienu izvēle. Taču nē – salāti nav garlaicīgi! Kā tie varētu būt, ja tie ir piepildīti ar tādām gardām sastāvdaļām kā šīs? Iedvesmojoties no Mārīte Gatavo (IG-gatavo_marite), sniedzam gardu un pavisam vienkāršu tītara filejas salātu recepti.

30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
300 gtīrara fileja100 gsojas mērce2 ĒKkartupeļu ciete300 gselerijas kāti200 gķiršu tomāti1 gsīpols1 ĒKolīveļļa1 TKmedus1 TKsinepes1 ĒKbalzamiko citronpipari

Sagatavošana

1

Tītara fileju sagriež strēmelītēs un iemarinē sojas mērcē uz 15 minūtēm.

2

Pievieno kartupeļu cieti un visu apmaisa.

Foto: Mārīte Gatavo
3

Cep sakarsētā pannā, pievienojot nedaudz eļļas.

Foto: Mārīte Gatavo
4

Sagriež seleriju kātu, ķiršu tomātiņus un sīpolu.

Foto: Mārīte Gatavo
5

Gatavo mērci, sajaucot olīveļļu, medu, sinepes un balzamiko.

Foto: Mārīte Gatavo
6

Visu pārkaisa ar citronpipariem.

Foto: Mārīte Gatavo

Voilā, recepte galā! Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!