Foto: mosfood
Svaigi un vienkārši pagatavojami mocarellas salāti, kuriem siers piešķir maigumu un sātīgumu, kukurūza kraukšķīgumu, bet sarkanais sīpols - patīkamu asumiņu.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gKonservēta kukurūza250 gMocarella1 saujalapu salāti0.5 gab.sarkanais sīpols MĒRCEI: pēc garšasolīveļla1 gab.ķiploka daiviņa1.5 TKgraudu sinepes pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari

Sagatavošana

1

Gatavo mērci. Ķiploku nomizo, izspiež caur ķiploku spiedi, pievieno pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.

2

Gatavo salātus. Sīpolu nomizo un sagriež plānos gredzenos.

3

Ja izmanto lielās mocarellas bumbas, tad tās saplucina mazākos gabaliņos, ja mazās, tad tās atstāj veselas.

4

Bļodā pamīšus kārto salātus, sīpolus, mocarellu un kukurūzu. Pārlej ar mērci un bauda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!