Fotorecepte: siera beigeļi latviešu gaumē
Foto: Rudīte Tsirkina
1.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze siers (sarīvēts)
siers (sarīvēts)
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 ĒK
1 ĒK cepamais pulveris
cepamais pulveris
2 glāzes
2 glāzes grieķu jogurts
grieķu jogurts
1 TK
1 TK sāls
sāls
1 gab.
1 gab. ola
ola
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Maize
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Siera beigeļus var ēst tāpat, bet ideālā kombinācijā tie derēs ar dažādām piedevām, piemēram, kraukšķīgu salātlapu, krēmsieru, kārdinošu šķiņķa šķēli, tomātiem un gurķīšiem. Siera beigeļu recepti iesaka Rudīte Tsirkina. Šie gan nebūs vārīti ūdenī un pēc tam cepti, bet gan uzreiz cepeškrāsnī cepti. Tā teikt – beigeļi latviešu gaumē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    "Latviski siera virtuļi. Garša fenomenāla. Iesaku izmēģināt!" tā receptes autore Rudīte.

    Samaisa sausās sastāvdaļas, pievieno grieķu jogurtu, pusi siera.

    Mīca tik ilgi, kamēr mīkla nelīp vairs pie pirkstiem. No mīklas izveido garu desiņu, sagriež to 8 vienādās daļās.

    Ņem katru sagriezto gabalu, to izrullē, veido riņķīšus.

    Riņķīšus apsmērē ar olu, pārkaisa ar sieru.

    Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī vismaz 190 grādu temperatūrā 30 minūtes, līdz siera beigeļi ir zeltaini brūni.


    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form