Franču vaniļas saldējums
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gards un viekārši gatavojams franču vaniļas saldējums.

Katliņā sajauc pienu, krējumu, cukuru un olu dzeltenumus.

Uz mazas uguns maisot karsē, līdz masa sabiezējusi un līp pie karotes. Iemaisa vaniļas ekstraktu.

Atdzsesē līdz istabas temperatūrai un sasaldē.

Iesūtīja:
Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form