Foto: Shutterstock
Garšo kartupeļi frī, bet uztrauc kalorijas, kas tajos sastopamas? Piedāvājam pagatavot frī bez taukvielām.

::recepote::

Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Kartupeļus sagriež salmiņos (vai izmanto veikalā nopērkamos, saldētos kartupeļus frī.)

Olas baltumus sakuļ stingrās putās. Olas baltumus ievieto palielā bļodā, kurā ieber kartupeļu salmiņus, apviļā. Pievieno garšvielas.

Cepešpannā ieklāj cepamo papīru, virsū saber kartupeļus. Cep, līdz kartupelīši ir zeltaini brūngani.

40Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi olas baltumi garšvielas

Sagatavošana

Iesūtīja: meitene

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!