Foto: Shutterstock
Frikadeles tomātu mērcē gardām pusdienām kopā ar rīsiem.
60Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gmaltā gaļa1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas1 TKķimenes1 gab.ola sāls pipari eļļa ĒKmilti piens2 ĒKkrējums0.5 glāzetomātu mērce garšvielas sāls

Sagatavošana

1

Sīpolus smalki sagriež, ķiplokus izspiež caur spiedi, visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.

2

Veido frikadeles. Frikadeles apcep brūnas, tad izņem no pannas.

3

Pannā liek miltus, samaisa, turpina cept, pievieno garšvielas pēc garšas, turpina cept, pielej pienu, ūdeni, samaisa, pievieno krējumu, tomātu mērci. Mērci karsē līdz tā sabiezē.

4

Frikadeles ieliek mērcē, uzvāra un pasniedz ar rīsiem.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!