60Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gmaltā gaļa1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas1 TKķimenes1 gab.ola sāls pipari eļļa ĒKmilti piens2 ĒKkrējums0.5 glāzetomātu mērce garšvielas sāls
Sagatavošana
1
Sīpolus smalki sagriež, ķiplokus izspiež caur spiedi, visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
2
Veido frikadeles. Frikadeles apcep brūnas, tad izņem no pannas.
3
Pannā liek miltus, samaisa, turpina cept, pievieno garšvielas pēc garšas, turpina cept, pielej pienu, ūdeni, samaisa, pievieno krējumu, tomātu mērci. Mērci karsē līdz tā sabiezē.
4
Frikadeles ieliek mērcē, uzvāra un pasniedz ar rīsiem.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit