25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gsautēti dārzeņi65 gauzu pārslas1 gab.ola1 gab.sīpols3 ĒKrīvmaize malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls
Sagatavošana
1
Auzu pārslas aplej ar ūdeni un ļauj uzbriest.
2
Dārzeņus (sautētus vai vārītus) samaļ gaļas mašīnā, pievieno izmirkušās auzu pārslas, olu, smalki sagrieztu sīpolus, piparus un sāli.
3
No iegūtās masas veido plakanas klimpas, apviļā rīvmaizē un cep taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 170*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit