Fritētas auzu pārslu un dārzeņu klimpas
Foto: DELFI
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardas dārzeņu klimpas gaļas neēdājiem.

Auzu pārslas aplej ar ūdeni un ļauj uzbriest.

Dārzeņus (sautētus vai vārītus) samaļ gaļas mašīnā, pievieno izmirkušās auzu pārslas, olu, smalki sagrieztu sīpolus, piparus un sāli.

No iegūtās masas veido plakanas klimpas, apviļā rīvmaizē un cep taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 170*C.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form