30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļu biezenis3 gab.bekona šķēles70 grīvēts Čedaras siers1 gab.bunte lociņu0.5 TKķiploku pulveris pēc garšassāls pēc garšaspipari2 gab.olas rīvmaize eļļa fritēšanai
Sagatavošana
1
Smalki sagriez un apcep bekonu, sarīvē sieru un viegli sakul olas.
2
Lielā bļodā sajauc kartupeļu biezputru, bekonu, sieru, lociņus, ķiploku pulveri, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisi.
3
No sagatavotās masas veido bumbiņas.
4
Bumbiņas vispirms apviļā olā, pēc tam – rīvmaizē.
5
Katliņā uzkarsē eļļu. Sagatavotās bumbiņas cep karstā eļļā 2–3 minūtes, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
6
Liec bumbiņas uz salvetēm, lai liekā eļļa notek.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit