Foto: Shutterstock
Cīsiņi mīklā - uzkoda vai pamatēdiens gan bērniem, gan pieaugušajiem.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gcīsiņi1 glāzemilti2 olas2 ĒKskābs krējums1 glāzepiens1 šķipsnacukurs pētersīļi sāls

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.

2

Dzeltenumus saberž ar krējumu, sāli, cukuru, izsijātiem miltiem, pienu un maisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.

3

Iecilā stingrās putās sakultus olu baltumus.

4

No cīsiņiem noņem apvalku, sagriež gabaliņos, apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 4 - 5 minūtes 160*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!