60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gEmentāles siers150 gKrievijas siers50 gsiers ar zaļumiem1 glāzepiens250 gmilti0.5 TKcepamais pulveris1 glāzegaišais alus4 gab.olas tauki
Sagatavošana
1
Sieru sarīvē un liek katliņā ar uzsildītu pienu - uz mazas uguns.
2
Karsējot nemitīgi maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Atdzesē.
3
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pielej alu un maisot izveido viendabīgu mīklu.
4
Sajauc ar pagatavoto siera masu. Pakāpeniski pievieno olas, līdz izveidojas bieza pankūku mīkla.
5
Ļauj 40 minūtes pastāvēt, tad ar karoti, veidojot gliemežus ~ 7 cm diametrā, liek taukvāres katlā ar uzkarsētu eļļu.
6
Cep no abām pusēm zeltaini brūnus. Pasniedz karstus.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit