Fritēti siera 'gliemeži'
Foto: DELFI
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g Ementāles siers
Ementāles siers
150 g
150 g Krievijas siers
Krievijas siers
50 g
50 g siers ar zaļumiem
siers ar zaļumiem
1 glāze
1 glāze piens
piens
250 g
250 g milti
milti
0.5 TK
0.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
1 glāze
1 glāze gaišais alus
gaišais alus
4 gab.
4 gab. olas
olas
 
tauki
tauki
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Siera gliemeži - gardām karstajām uzkodām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sieru sarīvē un liek katliņā ar uzsildītu pienu - uz mazas uguns.

    Karsējot nemitīgi maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Atdzesē.

    Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pielej alu un maisot izveido viendabīgu mīklu.

    Sajauc ar pagatavoto siera masu. Pakāpeniski pievieno olas, līdz izveidojas bieza pankūku mīkla.

    Ļauj 40 minūtes pastāvēt, tad ar karoti, veidojot gliemežus ~ 7 cm diametrā, liek taukvāres katlā ar uzkarsētu eļļu.

    Cep no abām pusēm zeltaini brūnus. Pasniedz karstus.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form