Fritēts lasis alus mīklā
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g laša fileja
laša fileja
1 glāze
1 glāze milti
milti
1 gab.
1 gab. ola
ola
0.5 glāze
0.5 glāze gaišais alus
gaišais alus
0.5 gab.
0.5 gab. citrons
citrons
 
sāls
sāls
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti vienkārši un ātri pagatavojama maltīte - lasis alus mīklā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zivi sagriež strēmelītēs. Uzkaisa sāli un apslaka ar citrona sulu.

    Mīkla: 150 g miltus, olu, alu un sāli samaisa.

    Zivs strēmelītes apviļā miltos, tad mīklā. Liek taukvāres katlā un cep 4 - 6 minūtes 160*C.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form