
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g laša fileja
laša fileja1 glāze
1 glāze milti
milti1 gab.
1 gab. ola
ola0.5 glāze
0.5 glāze gaišais alus
gaišais alus0.5 gab.
0.5 gab. citrons
citrons sāls
sālsĻoti vienkārši un ātri pagatavojama maltīte - lasis alus mīklā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Zivi sagriež strēmelītēs. Uzkaisa sāli un apslaka ar citrona sulu.
Mīkla: 150 g miltus, olu, alu un sāli samaisa.
Zivs strēmelītes apviļā miltos, tad mīklā. Liek taukvāres katlā un cep 4 - 6 minūtes 160*C.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Comment Form

