
Loading...
Sastāvdaļas
375 g
375 g tofu
tofu80 g
80 g milti (vēlams rīsu)
milti (vēlams rīsu)2 TK
2 TK malts koriandrs
malts koriandrs1 TK
1 TK malts kardamons
malts kardamons1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa125 g
125 g ūdens
ūdens eļļa
eļļaEļļā cepts tofu gardām uzkodām vai vieglai maltītei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Tofu sagriež 1 cm lielos garenos gabaliņos.
Miltus, koriandru, kardamonu un sasmalcinātus ķiplokus aplej ar ūdeni un labi samaisa.
Katlā sakarsē eļļu.
Tofu gabaliņus iemērc miltu un garšvielu maisījumā. Ar putu smeļamo karoti liek eļļā pa 3 tofu gabaliņiem un cep no visām pusēm kraukšķīgi brūnu.
Lieko eļļu notecina.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.