Fritēts tofu
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
375 g
375 g tofu
tofu
80 g
80 g milti (vēlams rīsu)
milti (vēlams rīsu)
2 TK
2 TK malts koriandrs
malts koriandrs
1 TK
1 TK malts kardamons
malts kardamons
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
125 g
125 g ūdens
ūdens
 
eļļa
eļļa
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Eļļā cepts tofu gardām uzkodām vai vieglai maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tofu sagriež 1 cm lielos garenos gabaliņos.

    Miltus, koriandru, kardamonu un sasmalcinātus ķiplokus aplej ar ūdeni un labi samaisa.

    Katlā sakarsē eļļu.

    Tofu gabaliņus iemērc miltu un garšvielu maisījumā. Ar putu smeļamo karoti liek eļļā pa 3 tofu gabaliņiem un cep no visām pusēm kraukšķīgi brūnu.

    Lieko eļļu notecina.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form