45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
375 gtofu80 gmilti (vēlams rīsu)2 TKmalts koriandrs1 TKmalts kardamons1 ķiploka daiviņa125 gūdens eļļa
Sagatavošana
1
Tofu sagriež 1 cm lielos garenos gabaliņos.
2
Miltus, koriandru, kardamonu un sasmalcinātus ķiplokus aplej ar ūdeni un labi samaisa.
3
Katlā sakarsē eļļu.
4
Tofu gabaliņus iemērc miltu un garšvielu maisījumā. Ar putu smeļamo karoti liek eļļā pa 3 tofu gabaliņiem un cep no visām pusēm kraukšķīgi brūnu.
5
Lieko eļļu notecina.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit