Foto: Shutterstock

Sātīgām pusdienām – mīksti novārīti fusilli makaroni ar apceptu fenheli, konservētiem tomātiem un gardu krabju gaļu. Maltīti pasniedz, kamēr vēl silta. Ja ir vēlēšanās, pēc pasniegšanas maltīti var apkaisīt ar labi kūstošu cieto sieru.

30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 gfusilli pasta1 ĒKolīveļļa1 fenhelis šķipsnačili pārslas400 gkonservēti tomāti75 gkrabju gaļa pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Makaronus izvāra pēc norādēm uz iepakojuma. Kad gatavi, nokāš un noliek maliņā.

2

Lielā pannā uzkarsē olīveļļu un apcep tajā smalkos gabaliņos sagrieztu fenheli. Apber ar čili pārslām un cep pannā 4-5 minūtes.

3

Pēc tam pannā iemaisa konservētos tomātus un krabju gaļu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Kad sastāvdaļu šķidrums sāk burbuļot, iemaisa pannā arī novārītos fusilli makaronus.

4

Makaronus pasniedz, kamēr vēl karsti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!