Fusilli makaroni ar konservētiem tomātiem, krabju gaļu un fenheli
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sātīgām pusdienām – mīksti novārīti fusilli makaroni ar apceptu fenheli, konservētiem tomātiem un gardu krabju gaļu. Maltīti pasniedz, kamēr vēl silta. Ja ir vēlēšanās, pēc pasniegšanas maltīti var apkaisīt ar labi kūstošu cieto sieru.

Makaronus izvāra pēc norādēm uz iepakojuma. Kad gatavi, nokāš un noliek maliņā.

Lielā pannā uzkarsē olīveļļu un apcep tajā smalkos gabaliņos sagrieztu fenheli. Apber ar čili pārslām un cep pannā 4-5 minūtes.

Pēc tam pannā iemaisa konservētos tomātus un krabju gaļu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Kad sastāvdaļu šķidrums sāk burbuļot, iemaisa pannā arī novārītos fusilli makaronus.

Makaronus pasniedz, kamēr vēl karsti.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form