15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vārītas olas kausēts siers (tas, kurš spīdīgos papīrīšos) vārīts burkāns majonēze koriandra sēklas
Sagatavošana
1
Olas pārgriež uz pusēm.
2
Kausēto sieru sagriež gabaliņos un ar plaukstām savirpina aplīšus jeb gailīšu galvas.
3
Galvās iespiež koriandru – actiņas.
4
No burkāna izgriež sekstes un knābīšus.
5
Galviņu ar zobu bakstāmajiem piestiprina pie olu pusītēm. Pārspiež majonēzi.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit