Foto: DELFI
Gailīši aukstajām uzkodām vai vienkārši greznojot galdu.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vārītas olas kausēts siers (tas, kurš spīdīgos papīrīšos) vārīts burkāns majonēze koriandra sēklas

Sagatavošana

1

Olas pārgriež uz pusēm.

2

Kausēto sieru sagriež gabaliņos un ar plaukstām savirpina aplīšus jeb gailīšu galvas.

3

Galvās iespiež koriandru – actiņas.

4

No burkāna izgriež sekstes un knābīšus.

5

Galviņu ar zobu bakstāmajiem piestiprina pie olu pusītēm. Pārspiež majonēzi.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!