
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g zemenes
zemenes250 g
250 g biezpiens
biezpiens125 ml
125 ml saldais krējums
saldais krējums50 g
50 g mandeļu cepumi
mandeļu cepumi2 gab.
2 gab. olu baltumi
olu baltumi2 gab.
2 gab. paciņas vaniļas cukurs
paciņas vaniļas cukurs1 ĒK
1 ĒK sasmalcinātas pistācijas
sasmalcinātas pistācijas1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sālsGaisīgais zemeņu krēms ar biezpienu un pistācijām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Zemenes pārgriež uz pusēm. Olu baltumus saputo ar cukuru un sāli.
Biezpienā iecilā trīs ēdamkarotes sakultā baltuma, tad pievieno atlikušo olu baltumu un saputotu saldo krējumu.
Krēmam pievieno zemenes un mandeļu cepumus, liek deserta trauciņos, pārkaisa ar pistācijām.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.