Saldums izkusīs uz mēles un pacels tevi sapņainā sajūtā – it kā tu lidotu desmit metru virs zemes. Garšas baudījums, ko kokosriekstu konfektes sniedz, – vārdos neaprakstāms. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša, kuras ģimenē visas 14 pagatavotās konfektes pazudušas no šķīvja vienas dienas laikā.
90Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gkokosriekstu skaidiņas150 mlkondensētais piens14 gab.notīrītas mandeles

Sagatavošana

1

Ar karotes palīdzību sajauc kopā kokosriekstu skaidiņas un kondensēto pienu.

2

No masas lipini bumbiņas, viducī liekot mandeli.

3

Liec konfektes ledusskapī.

Lai vieglāk lipināt masu, vari saslapināt plaukstas ar pavisam nedaudz ūdens, bet tikai – nedaudz.

Rezultātā iegūsi aptuveni 14 gardas konfektes, atkarībā no bumbiņu lieluma.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!