Gaisīgie pončiki ar iebiezināto pienu
Foto: Shutterstock
2.8462 13
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Brīvdienu un svētku našķis - gaisīgie pončiki.

Iebiezināto pienā iekuļ olas.

Masā iemaisa izsijātus miltus, cepamo pulveri un samīca mīklu. Mīklai ir jābūt elastīgai un viegli padodas veidošanai.

Mīklu sadala 3 daļās.

No mīklas veido vai nu bumbiņas, vai nu strēmelītes, es veidoju riņķīšus.

Katliņā ielej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai.

Pončikus apcep eļļā no abām pusēm.

Gatavos pončikus liek uz papīra salvetēm, lai notek lielā eļļa.

Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: alise

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form