50Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.bundža iebiežināta piena3 gab.olas500 gmilti1 gab.paciņa cepamais pulveris
Sagatavošana
1
Iebiezināto pienā iekuļ olas.
2
Masā iemaisa izsijātus miltus, cepamo pulveri un samīca mīklu. Mīklai ir jābūt elastīgai un viegli padodas veidošanai.
3
Mīklu sadala 3 daļās.
4
No mīklas veido vai nu bumbiņas, vai nu strēmelītes, es veidoju riņķīšus.
5
Katliņā ielej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai.
6
Pončikus apcep eļļā no abām pusēm.
7
Gatavos pončikus liek uz papīra salvetēm, lai notek lielā eļļa.
8
Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit