Gaisīgie rabarberu maršmelovi
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. želatīna paciņas (40 g)
želatīna paciņas (40 g)
250 g
250 g ūdens (+80 g želatīnam)
ūdens (+80 g želatīnam)
300 g
300 g cukurs
cukurs
200 g
200 g rabarberi
rabarberi
2-3 ĒK
2-3 ĒK pūdercukurs
pūdercukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Želejas
  • Pasaules Virtuve
  • Rabarberi pelnījuši sezonas laikā tikt izmantoti ne vien ātro kūku receptēs, bet arī kādā radošākā eksperimentā, piemēram, gaisīgos maršmelovos.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Svaigus rabarberus nomizo, sagriež mazākos gabalos. Saldētus rabarberus atlaidina. Liek nelielā katliņā, pievieno ūdeni, cukuru un karsē, līdz tie kļuvuši mīksti. Ja vēlas sajust rabarberu gabaliņus, var izmantot tos šādus, bet var sablendēt putriņas konsistencē.

    Nelielā traukā ber želatīnu un uzlej 80 g ūdens. Kad tas uzbriedis, pielej katliņa saturam un karsē, līdz želatīns izkusis.

    Masu pārlej lielā bļodā un ar miksera vai kombaina palīdzību puto tik ilgi (var aizņemt pat 15-20 minūtes), līdz masa kļuvusi balta, putaina.

    Saputoto masu lej formā, kas izbārstīta ar pūdercukuru. Liec trauku ledusskapī uz nakti, lai masa sastingst.

    Sastingušo masu griež gabalos un liek uz kāda deserta šķīvja. Ja vēlas, var pārkaisīt sagrieztos maršmelovus ar pūdercukuru, tad tie nebūs tik ķepīgi.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form