Gaisīgs buberts ar ogu ķīseli vai vaniļas mērci
Foto: Shutterstock
4.2222 9
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 l
0,5 l piens
piens
3 ĒK
3 ĒK manna
manna
1 naža gals
1 naža gals sāls
sāls
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
3 gab.
3 gab. olas
olas
 
vaniļa
vaniļa
  • Buberti un uzpūteņi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Gardais buberts, kas pasniedzams ar vaniļas mērci vai ogu ķīseli.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra mannas biezputru.

    Atdala olu dzeltenumu no baltumiem, atsevišķi saputo dzeltenumus ar cukuru un baltumus līdz stingrām putām.

    Mannā iemaisa olu dzeltenumus, vaniļu, maisot uzvāra, tad uzmanīgi iecilā baltumus, izkarsē.

    Liek lēzenā traukā, atdzesē un pasniedz ar vaniļas mērci (recepte - te) vai ogu ķīseli (recepti atradīsi te).

    Iesūtīja: shokolade

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form