Gaisīgs mannas buberts
Foto: Shutterstock
4.6667 3
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
1 glāze
2 ĒK
2 gab.

Ātri pagatavojams, gaisīgs un ļoti garšīgs mannas deserts, ko parasti pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

Uzvāra pienu un maisot pievieno mannas putraimus, vārot vidēji biezu putru.

Kad manna uzbriedusi, to atdzesē, pievieno vaniļas cukuru un iemaisa ar cukuru saputotus olu dzeltenumus.

Olu baltumus saputo stingrās putās un uzmanīgi iecilā biezputrā.

Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

Atsūtīja: Laura Uldriķe

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form