Gaisīgs vaniļas un maršmelovu krēms ar ogām
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pēc gardi paēstām vakariņām deserts ar saulainās vasaras saldi skābeno garšu pārsteigs ikvienu saldummīli. Apvienot gardākās vasaras ogas restorāna cienīgā, bet vienkārši pagatavojamā desertā, iesaka "Rimi" gardēdis Normunds Baranovskis.

Saldējums nedaudz jāatlaidina, bet der tāds, kā tikko atnests no veikala – mazliet pakusis.

Maršmelovus sasprauž uz iesmiem un apdedzina virs grila, ugunskura vai gāzes degļa liesmas, lai tie sasiltu, kļūtu mīksti, krēmīgi un ar karamelizētu garšu. Pievieno maršmelovus saldējumam, pēc tam saldējumu saputo ar mikseri, liek trauciņos.

Pasniedz, pārberot ar ogām un piparmētru lapiņām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form