Gaļa saldskābā ananasu mērcē ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
1.5000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g liesa cūkas, vistas, liellopa vai tītara gaļa
liesa cūkas, vistas, liellopa vai tītara gaļa
 
ciete
ciete
1-2 ĒK
1-2 ĒK sviests
sviests
Mērcei:
3-4
3-4 konservētu ananāsu šķēles
konservētu ananāsu šķēles
2
2 paprikas
paprikas
4 ĒK
4 ĒK ananāsu sula
ananāsu sula
1.75 l
1.75 l vistas buljons
vistas buljons
1 ĒK
1 ĒK sojas mērce
sojas mērce
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK ābolu etiķis
ābolu etiķis
2 TK
2 TK kukurūza
kukurūza
1 ĒK
1 ĒK šerija mežrozīšu vai vīģu vīns
šerija mežrozīšu vai vīģu vīns
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Arī ikdienas vakariņas var padarīt par nelieliem svētkiem ar gaļu saldskābajā ananasu mērcē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabaliņos, apviļā kartupeļu cietē.

    Katlā izkausē svietu, pievieno gaļu un apbrūnina, izņem no katla.

    Sagriež ananasus gabaliņos, iztīra papriku no sēklām un sagriež gabaliņos.

    Saliek dārzeņus katlā, pievieno ananasu sulu, lielāko daļu buljona, sojas mērci, cukuru un etiķi. Vāra, līdz uzvarās, pavāra vēl mazliet, kamēr paprika ir mīksta.

    Pievieno kukurūzu un atlikušo buljonu, uzvāra. Pievieno vīnu un nogaršo.

    Pievieno saceptos gaļas gabaliņus mērcei un apmaisa. Pasniedz ar rīsiem.

    Iesūtīja: Artūrs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form