50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
600 gliesa cūkas, vistas, liellopa vai tītara gaļa ciete ĒKsviests konservētu ananāsu šķēles2 paprikas4 ĒKananāsu sula1.75 lvistas buljons1 ĒKsojas mērce1 ĒKcukurs2 ĒKābolu etiķis2 TKkukurūza1 ĒKšerija mežrozīšu vai vīģu vīns
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos, apviļā kartupeļu cietē.
2
Katlā izkausē svietu, pievieno gaļu un apbrūnina, izņem no katla.
3
Sagriež ananasus gabaliņos, iztīra papriku no sēklām un sagriež gabaliņos.
4
Saliek dārzeņus katlā, pievieno ananasu sulu, lielāko daļu buljona, sojas mērci, cukuru un etiķi. Vāra, līdz uzvarās, pavāra vēl mazliet, kamēr paprika ir mīksta.
5
Pievieno kukurūzu un atlikušo buljonu, uzvāra. Pievieno vīnu un nogaršo.
6
Pievieno saceptos gaļas gabaliņus mērcei un apmaisa. Pasniedz ar rīsiem.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit