Gaļa saldskābā ananasu mērcē ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
1.5000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Arī ikdienas vakariņas var padarīt par nelieliem svētkiem ar gaļu saldskābajā ananasu mērcē.

Gaļu sagriež gabaliņos, apviļā kartupeļu cietē.

Katlā izkausē svietu, pievieno gaļu un apbrūnina, izņem no katla.

Sagriež ananasus gabaliņos, iztīra papriku no sēklām un sagriež gabaliņos.

Saliek dārzeņus katlā, pievieno ananasu sulu, lielāko daļu buljona, sojas mērci, cukuru un etiķi. Vāra, līdz uzvarās, pavāra vēl mazliet, kamēr paprika ir mīksta.

Pievieno kukurūzu un atlikušo buljonu, uzvāra. Pievieno vīnu un nogaršo.

Pievieno saceptos gaļas gabaliņus mērcei un apmaisa. Pasniedz ar rīsiem.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form