Foto: Shutterstock
Pikantā gaļa ungāru gaumē ar sēņu - sarkanvīna mērci.
35Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlesgaļa3 ĒKtauki1 gab.sīpols1 glāzesarkanvīns2 saujasšampinjoni1 gab.burkāni1 ĒKtomātu pasta2 ĒKmilti2 ĒKeļļa naža galssarkanie pipari malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Gaļas gabaliņus (150 g katrs) viegli izklapē ar gaļas āmurīti, uzkaisa sāli, piparus, apviļā miltos un strauji apcep uzkarsētā eļļā, pāris minūtes no abām pusēm.

2

Smalki sagrieztus sīpolus apcep katlā, pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, turpina cept vēl pāris minūtes, tad pievieno gabalos sagrieztas sēnes un cep vēl 3-4 minūtes. Noņem no uguns, pievieno sarkanos piparus, tomātu pastu. Pārlej ar sarkanvīnu un pāris minūtes sautē.

3

Gaļu liek katlā, pārlej ar sagatavoto mērci, lai gaļa ir nosegta. Uzliek kallam vāku un uz mazas liesmas sautē aptuveni pusotru stundu.

4

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!