Foto: DELFI
Gaļas un dārzeņu salāti brīvdienu launagam vai svētku galdam.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gvārīta cūkgaļa150 gvārīti kartupeļi100 gvārīti burkāni150 gmarinēti gurķi100 gtomāti100 gzaļie zirnīši sāls paprika citrons300 gasā dārzeņu majonēze

Sagatavošana

1

Cūkgaļu izvāra.

2

Sagriež gabaliņos izvārīto gaļu, kartupeļus, burkānus, gurķus, tomātus, papriku un visu samaisa pievienojot zirnīšus.

3

Pieber sāli un izspiež citrona sulu, samaisa, pievienojot majonēzi.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!