Gaļas iesmiņi ar žāvētiem augļiem un brendiju
Foto: All Over Press
12 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Neparasts, bet ne mazāk gards veids, kā marinēt gaļu.

Žāvētos augļus izmērcē tējas uzlējumā un brendijā, atstājot uz nakti. No plūmēm izņem kauliņus. Augļus samaisa kopā ar gaļas gabaliem un atstāj iemarinēties uz vienu stundu.

Gaļu izņem no marinādes un liek uz iesmiņiem pamīšus ar augļu gabaliņiem. Pārsmērē ar eļļu un grilē vai cep uzkarsētā pannā 6-8 minūtes no katras puses. Pasniedz ar makaronu vai rīsu salātiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form