Foto: Shutterstock
Gaļas klimpas gardai pusdienu zupai.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 gmaltā gaļa2 ĒKrīvmaize1 gab.ola muskatrieksts zaļumi sāls

Sagatavošana

1

Gaļu (vēlams 2 reizes samaltu), baltmaizes drupatas, olas dzeltenumu, garšvielas un piedevas samaisa.

2

Olas baltumu saputo stingrās putās, iecilā masā. Verdošā buljonā ar tējkaroti liek klimpiņas, lēni karsē, līdz klimpas uzpeld. Karstumu izslēdz, katlam uzliek vāku un līdz pasniegšanai patur 5 minūtes.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!