Gaļas 'ligzdiņas' ar siera un olas pildījumu
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Pagatavot sulīgas kotletes bez taukiem piesprakšķinātas virtuves un dūmojošas pannas vaktēšanas – tas ir iespējams! Ar sieru un olu pildītas gaļas "ligzdiņas" varēsi izcept krāsnī, bez liekām pūlēm iegūstot īpaši kārdinošu rezultātu.

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Maltajai gaļai uz rupjās rīves pierīvē nomizotu sīpolu, pievieno sāli, piparus un visu samīca viendabīgā masā.

No maltās gaļas veido gaļas "ligzdiņas" – kotletes ar padziļinājumu vidū. Katrā iedobē liec rīvēta siera "oderīti" un iesit olu.

Liek krāsnī uz aptuveni 30 minūtēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form