Gaļas mērce ar burkāniem un zirnīšiem
Foto: Shutterstock
2.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mērce ar gaļu, burkāniem un zirnīšiem, kas pagatavojama 12 minūtēs.

Uz pannas eļļā apcep sagrieztu sīpolu, pieliek rīvētu burkānu, pasautē kādas 2-3 minūtes, pieliek klāt bundžiņas saturu (var "tūristu brokastis"), ar dakšiņu samīca to, pasautē zem vāka kādas 3-5 minūtes.

Pieliek zirnīšus, ūdeni, garšvielas, uzvāra līdz uzmet burbuli (~1minūti), pieliek 1/2 glāzē ūdens iemaisītus miltus, lai veidotos mērce.

Iesūtīja: Saada

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form