12Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.bundžiņa sautētas cūkgaļas1 gab.sīpols1 gab.burkāns2 ĒKkonservēti zaļie zirnīši milti garšvielas
Sagatavošana
1
Uz pannas eļļā apcep sagrieztu sīpolu, pieliek rīvētu burkānu, pasautē kādas 2-3 minūtes, pieliek klāt bundžiņas saturu (var "tūristu brokastis"), ar dakšiņu samīca to, pasautē zem vāka kādas 3-5 minūtes.
2
Pieliek zirnīšus, ūdeni, garšvielas, uzvāra līdz uzmet burbuli (~1minūti), pieliek 1/2 glāzē ūdens iemaisītus miltus, lai veidotos mērce.
Iesūtīja: Saada
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit