Gaļas pīne svētku galdam
Foto: Shutterstock
4.0000 1
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Greznai maltītei - gaļas pīne no trīs veidu gaļas.

Katru viegli izdauzītu gaļas šķēli sagriež 3 garās strēmelēs, pārkaisa ar garšvielām un (pa vienai no katras gaļas) sapin pīnēs.

Pīņu abus galus var nostiprināt ar irbulīti. Cep sakarsētā eļļā uz lēnas uguns līdz gatavībai.

Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem (ceptiem,vārītiem un frī).

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form