60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
100 gliellopa fileja100 gvistas fileja100 gcūkgaļas fileja eļļa garšvielas sāls pipari
Sagatavošana
1
Katru viegli izdauzītu gaļas šķēli sagriež 3 garās strēmelēs, pārkaisa ar garšvielām un (pa vienai no katras gaļas) sapin pīnēs.
2
Pīņu abus galus var nostiprināt ar irbulīti. Cep sakarsētā eļļā uz lēnas uguns līdz gatavībai.
3
Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem (ceptiem,vārītiem un frī).
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit