Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī gatavots gaļas sacepums ar dārzeņiem.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

8 cūkgaļas šniceles700 gdārzeņi malti melnie pipari sāls150 grīvēts siers eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Cūkas šniceles apcep uz pannas. Uzber cepot piparus un sāli.

2

Sagrieztus dārzeņus pasautē 10 minūtes mazā ūdens daudzumā (neizlej pāri paliekošo ūdeni).

3

Var ņemt dārzeņu saldēto miksli: brokoļi, puķkāposti, burkāni u.c. dārzeņi. Visu saliek cepamtraukā.

4

Dārzeņu buljonu uzkarsē katliņā, iemaisa rīvētu sieru un maisa līdz izkūst.

5

Pārlej visu ar siera mērci un liek cepeškrāsnī cepties ~ 20 minūtes.

Iesūtīja: Sauliite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!