50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
8 cūkgaļas šniceles700 gdārzeņi malti melnie pipari sāls150 grīvēts siers eļļa cepšanai
Sagatavošana
1
Cūkas šniceles apcep uz pannas. Uzber cepot piparus un sāli.
2
Sagrieztus dārzeņus pasautē 10 minūtes mazā ūdens daudzumā (neizlej pāri paliekošo ūdeni).
3
Var ņemt dārzeņu saldēto miksli: brokoļi, puķkāposti, burkāni u.c. dārzeņi. Visu saliek cepamtraukā.
4
Dārzeņu buljonu uzkarsē katliņā, iemaisa rīvētu sieru un maisa līdz izkūst.
5
Pārlej visu ar siera mērci un liek cepeškrāsnī cepties ~ 20 minūtes.
Iesūtīja: Sauliite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit