40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 ggaļa100 gredīsi1 sīpols kartupeļi zaļumi lociņi eļļa majonēze sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Gaļu un kartupeļus novāra, atdzesē un sagriež nelielos kubiņos.
2
Redīsus sarīvē uz rupjās rīves.
3
Sīpolus smalki sagriež un apcep taukvielās, līdz kļūst zeltaini.
4
Zaļumus un lokus smalki sagriež, visu sajauc, pievieno sāli, piparus un majonēzi.
Iesūtīja: Ludmila
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit