Foto: DELFI
Gardie gaļas salāti ar redīsiem.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 ggaļa100 gredīsi1 sīpols kartupeļi zaļumi lociņi eļļa majonēze sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Gaļu un kartupeļus novāra, atdzesē un sagriež nelielos kubiņos.

2

Redīsus sarīvē uz rupjās rīves.

3

Sīpolus smalki sagriež un apcep taukvielās, līdz kļūst zeltaini.

4

Zaļumus un lokus smalki sagriež, visu sajauc, pievieno sāli, piparus un majonēzi.

Iesūtīja: Ludmila

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!