Gaļas sautējums zviedru gaumē
Foto: Shutterstock
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
2 ĒK
2 ĒK margarīns vai sviests
margarīns vai sviests
3 ĒK
3 ĒK kviešu milti
kviešu milti
2 TK
2 TK sāls
sāls
12-15 gab.
12-15 gab. smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
2-3 gab.
2-3 gab. lauru lapas
lauru lapas
400 g
400 g ūdens
ūdens
2-3 gab.
2-3 gab. sīpoli
sīpoli
2-3 gab.
2-3 gab. burkāni
burkāni
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zviedru nacionālā virtuve
  • Sātīgai pusdienu maltītei gaļas sautējums zviedru gaumē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež 4x4cm lielos gabaliņos.

    Pannā vai katliņā sakarsē taukvielas un uz lielas uguns apbrūnina gaļas gabaliņus. Tad gaļu pārkaisa ar miltiem un labi samaisa,lai milti izšķīst vienmērīgi.

    Sautējumam pievieno sāli, piparus, lauru lapas un ūdeni. Sautē mērenā temperatūrā apmēram 1 stundu, pa reizei apmaisot.

    Notīra un sariež lielos gabalos sīpolus un burkānus. Dārzeņus pievieno sautējumam, samaisa un turpina sautēt vēl 30-45 min līdz gatavībai.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form