Gaļas sautējums zviedru gaumē
Foto: Shutterstock
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sātīgai pusdienu maltītei gaļas sautējums zviedru gaumē.

Gaļu sagriež 4x4cm lielos gabaliņos.

Pannā vai katliņā sakarsē taukvielas un uz lielas uguns apbrūnina gaļas gabaliņus. Tad gaļu pārkaisa ar miltiem un labi samaisa,lai milti izšķīst vienmērīgi.

Sautējumam pievieno sāli, piparus, lauru lapas un ūdeni. Sautē mērenā temperatūrā apmēram 1 stundu, pa reizei apmaisot.

Notīra un sariež lielos gabalos sīpolus un burkānus. Dārzeņus pievieno sautējumam, samaisa un turpina sautēt vēl 30-45 min līdz gatavībai.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form