50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
100 gliellopa gaļa gsiļke25 gsīpoli0.5 gab.ola25 gskābs krējums rīvmaize garšvielas
Sagatavošana
1
Vārītu gaļu un siļķi (nedaudz mērcētu) gaļas mašīnā izmaļ.
2
Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep, pievieno samalto gaļu un siļķi, skābu krējumu, olu un samaisa.
3
Masu liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes.
4
Pēc cepšanas mazliet atdzesē, tad no veidnes izgāž un sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit