Foto: Shutterstock
Netradicionāls, bet gards gaļas un siļķu sacepums.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
100 gliellopa gaļa gsiļke25 gsīpoli0.5 gab.ola25 gskābs krējums rīvmaize garšvielas

Sagatavošana

1

Vārītu gaļu un siļķi (nedaudz mērcētu) gaļas mašīnā izmaļ.

2

Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep, pievieno samalto gaļu un siļķi, skābu krējumu, olu un samaisa.

3

Masu liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes.

4

Pēc cepšanas mazliet atdzesē, tad no veidnes izgāž un sagriež šķēlēs.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!