Gaļas veltnīši ar sieru uzkodu platei
Foto: DELFI
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
700 g
700 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
250 g
250 g speķis (svaigs)
speķis (svaigs)
250 g
250 g Rankas Valmieras vai Krievijas siera
Rankas Valmieras vai Krievijas siera
20 g
20 g ķimenes
ķimenes
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Gaļas veltnīši ar sieru - kā karstais ēdiens vai aukstā uzkoda.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nogriež 3 centimetru biezu liellopu gaļas šķēli visa šķiņķa platumā
    un izdauza ar gaļas āmuriņu. Sarīvē ar sāli, pipariem un ķiploku.

    Speķi sagriež plānās šķēlēs un noklāj ar tām visu gaļas šķēli. Vienā malā liek garos stienīšos sagrieztu sieru un pārkaisa ar ķimenēm.

    Gaļas šķēli satin veltnī, ietin folijā, apsien ar aukliņu. Liek cepties.

    Gatavu novieto zem sloga, atdzisušu sagriež šķēlēs.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form