100Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
700 gliellopa gaļa250 gspeķis (svaigs)250 gRankas Valmieras vai Krievijas siera20 gķimenes1 gab.ķiploka daiviņa sāls pipari
Sagatavošana
1
Nogriež 3 centimetru biezu liellopu gaļas šķēli visa šķiņķa platumā
un izdauza ar gaļas āmuriņu. Sarīvē ar sāli, pipariem un ķiploku.
2
Speķi sagriež plānās šķēlēs un noklāj ar tām visu gaļas šķēli. Vienā malā liek garos stienīšos sagrieztu sieru un pārkaisa ar ķimenēm.
3
Gaļas šķēli satin veltnī, ietin folijā, apsien ar aukliņu. Liek cepties.
4
Gatavu novieto zem sloga, atdzisušu sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit