'Gandrīz ideālas vakariņas': pāvilostnieku salātu jaunā versija
Foto: Publicitātes foto
3.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. kartupeļi (vidēji lieli)
kartupeļi (vidēji lieli)
6 gab.
6 gab. olas (6 līdz 8 olas)
olas (6 līdz 8 olas)
1 gab.
1 gab. anšovi (1 bundža)
anšovi (1 bundža)
4 gab.
4 gab. marinēti gurķi (vidēji lieli)
marinēti gurķi (vidēji lieli)
 
majonēze (receptē izmantota 'Helmans')
majonēze (receptē izmantota 'Helmans')
 
skābais krējums
skābais krējums
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
lociņi
lociņi
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ierasts, ka salāti tiek pasniegti lielās bļodās, kur tie sajaukti ar majonēzi, krējumu vai kādu mērcīti, bet salātu gatavošanai var pieiet arī radoši! Tā vietā, lai visas sagrieztās sastāvdaļas vienkārši sabērtu kopā, no tām var pagatavot uzkodas, kuras var ērti paņemt rokās. Pāvilostnieku salātus jaunā versijā piedāvā Agnese un Krišjānis Caunes, kuri tos gatavoja raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus ar visu mizu novāra.

    Olas novāra cietas.

    Kad kartupeļi atdzisuši (tos var apliet ar aukstu ūdeni un ļaut padzist 10 minūtes), tos nomizo un sagriež apmēram 0,7-1 centimetru biezās ripās. Olas arī atdzesē, nomizo un sagriež apmēram 0,5 centimetru biezās ripās. Marinētos gurķus griež slīpās ripās arī apmēram 0,5 centimetru biezumā.

    'Gandrīz ideālas vakariņas': pāvilostnieku salātu jaunā versija
    Foto: Publicitātes foto

    Kad viss sagriezts, liek uz šķīvja kārtās: kartupelis, skābais krējums, gurķis, majonēze, ola, anšovs. Visu pārkaisa ar lociņiem vai maurlokiem!

    Izbaudi "Gandrīz ideālas vakariņas", izklaidējies un iepazīsti šīs sezonas personības no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.10 TV3!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Krišjānis Caune Gandrīz ideālas vakariņas TV3 Anšovi Kartupeļi Majonēze Marinēti gurķi Olas Pipari Brokastis Launags Pusdienas Vakariņas Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Salāti Zivju un jūras produktu salāti Zivju un jūras produktu uzkodas Uzkodas Vārīšana viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form